Livets Salt och @poptönten

Det finns en liten tjej som är så lugn, så lugn. Först tänker jag det är nåt galet men hon är bara det Anna-Karin kallade ”välartad”.

Hon kom från Stockholm förra veckan, de hade lite mycket på Marsvinshjälpen och vi tog emot några limpor för att hjälpa till. Nu är alla omplacerade utom Salt och en annan äldre hona.

För Salt är äldre, ca fem år står det i hennes papper. Jag, som tvångsmässig har bestämt att alla ska ha en födelsedag bestämmer att hon är född 080723.

Hon heter Salt men är mest svart. Tack vare en del bruna stänk är hon underbart operfekt. Skönt, numera får jag knottror av ”perfekt”. När jag tar upp henne i famnen äter hon direkt och buffar in sig när hon tuggat klart.

Myslimpa.

Apropå perfekt, ingen är ju det. Jag gillar verkligen @poptonten som Niklas Strömstedt kallar sig på twitter men även solen har ju fläckar…

gick in och kommenterade, brukar inte göra det så ofta..men om ingen opponerar sig när marsvin bara är ett skämt så fortsätter det ju bara. Skäms lite Niklas, du framstår inte direkt som Einstein du heller. Älskar dig ändå.

 

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

2 Inlägg för Livets Salt och @poptönten

  1. Camilla skriver:

    Salt är Stumpans tvillingsyster <3 Älskar <3

  2. Tinna m Caviagänget skriver:

    …min kommentar till N.S , om jag visste hur tvitter funka, hade varit. Det har du rätt i…marsvin skulle inte göra. De har högre ambitioner…

    By the way, Salt är söt som Socker 😉 …kunde bara inte låta bli 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *