Dagens omplacering

Idag var det dags att mjukstarta med lite omplacering. Harriet och Salt fick nya för-alltid-hem och det känns riktigt bra.

Lena kom ner med fina batiktröjor idag

Imorgon flyttar Sivan-Molly tillbaks till sin familj och med sig får hon Sten-Sture Maxi.

och väskor…

Det mest ledsamma idag var en familj som kom ner med sina marsvin till omplaceringen och det var marsvin som mådde riktigt dåligt av marsvinsskabb. Familjen skaffade dem på blocket för en ganska kort tid sedan.

Vi enades om att dessa behövde mer hjälp än familjen kunde ge så tills vidare är de i omplaceringens vård.

Justin krampar ofta. Jag hoppas den lilla kroppen klarar det, tills det är över. Imorgon är den värsta dagen, skabbdjuren blir extra aktiva när de är döende.

Jag hoppas pojkarna överlever men de är riktigt illa däran så vi får se, jag är riktigt orolig för dem. När man se så här sjuka djur är det risk att man gör för mycket på en gång, och de faktiskt dör på grund av det.

Hans ögon ser så ledsna ut, lille vännen.

Så nu har de fått Stronghold och smärtstillande. Imorgon ska jag olja in de små kropparna om jag vågar.

Eric verkar något starkare men det ser inte skönt ut.

De har kramper och är så pass uttorkade att bara vidrörande är fruktansvärt smärtsamt och Justin skrek det lilla vi tog i honom idag.  Man ska vara väldigt försiktig när det ser ut så här.

Fortsättning följer.

..och min nya väska! denna är min, så är det bara. Ni ser hur marsvinen lyser som små stjärnor.         För det är faktiskt det de är.

Du kan beställa en av de populära säckarna som vi har på Marzaren. Vi har valt en design och fler produkter kommer allt eftersom.

 

 

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

5 Inlägg för Dagens omplacering

 1. Camilla skriver:

  Fy f-n!! Stackars små!! Var varlig med dem <3 Önskar jag kunde hjälpa till mer än bara genom goda, läkande tankar.

  Ursnygg batik.

  Postordersäckarna rekommenderas. Jag har tre och det är alltid upptaget i dem om deär framme. Många gånger finner jag fler än en gris i 🙂

  • ireneljunggren skriver:

   Ja, dessa är jag rädd när jag tar i dem, och det brukar jag sällan vara. De lever idag och visar glädje och uppskatting för det daggvåta gräset. Har ätit de morötter som jag vågar ge djur som är nya och lite osäkert att de fått grönsaker.

   Batiken var så snygg så jag fick lägga band på mig för att inte ta alla fyra. Konstverk! Det är ofta så när Lena, Mona och Anna ”de sykunniga” kommer, jag vill behålla allt själv! Men väskan, den är MIN 🙂

 2. Jane skriver:

  Men stackarna 🙁 Det såg hemskt ut. En fråga, du skrev att de var uttorkade. Blir de det av skabben?

 3. Å stackars fina killarna. Jag påminns då om Loke som var så skabbig när jag hämtade honom och kompisen. Som tur var hade de inte gått till kramper men oj så han kliade sig. Håller alla tummar för pojkarna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *