Barnbaciller

Det har sina risker att umgås med småbarnsföräldrar. Det började skava i min hals redan i Parga men idag var jag tvungen att ta en dag i sängläge. Framför Animal Planet 🙂

Imorrn hoppas jag vara igång, men vi får väl se. På lördag ska det hur som helst vara full fart i omplaceringen och det kommer marsvin från både jourhem och sådana som fått vänta i kö.

Med lite tur ska vår kö vara bortarbetad efter bara ett par veckor, men vi får se hur det går. Själv ska jag alltmer lämna över omplaceringen till andra aktiva. Jag är oerhört lättad över det och ska göra andra, nya saker i verksamheten. Dessutom har lokalen fått sig en uppfräschning vilket gjort det ljusare, enklare och renare.

– Du får samla skräp nån annanstans, sa Marie som är en av dem som ska omplacera under hösten.

Jag vill väl inte riktigt gå med på att det är skräp… men visst är det bra att fräscha ögon gör en röjning. Det finns en gräns för ”bra-att-ha-saker”, exempelvis när man inte hittar dem när man behöver dem! Sen finns det en väldigt bra princip som jag borde tillämpa mera: ettårsprincipen. Har du inte rört saken på ett år så är det dags att ta sig en rejäl funderare på om saken bara är hyllvärmare.

Alla marsvin som kommer till helgen ja…de flesta har jag inte träffat men två av dem har jag i alla fall på bild. Dessa charmknuttar har säkert ett hem redan i helgen. Det bra med kö är nämligen att den är både för adoption och omplacering 🙂

Ronaldo-Toto

ronaldo-toto-text2

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *