En påse från Alingsås

Släpade mig upp idag, pigg var inte ordet för dagen. Men efter flera muggar kaffe, mandelmjölk och en glömd (!?) frukost kom jag iväg och lite nytta fick jag gjort. Glömde ringa Salih, veterinären också…suck på mig. Det regnar så mycket att marsvinen får stanna inne.

130918-allison

Allison

Sedan kom en påse med skickebud från Lena, sömmerskan. Marie tittade förbi. I morrn ska jag ringa till Salih så de fyra singelpojkarna härhemma kan få ett bättre liv- fast det får bli i nästa vecka, denna veckan har blivit något rumphuggen.

130918-lola

När jag kom hem var det uppehåll och när jag öppnar är alla marsvinen ute inom ett par minuter, till och med de mer tveksamma. Men de är inte ute så jättelänge, det är ganska kallt och väldigt blött.

130918-inlagg

Flera nya saker kom från Alingsås idag. Inlägg till korgar, säckar och Monamössor.

Efter veckan i Grekland är jag förkyld som tusan men också inspirerad – matinspirerad. Massa nya grejer som jag vill prova. Veganska recept med grekisk touch såklart 🙂

130918-pimp2

De flesta grejerna i Marzaren är ju till marsvinen men idag kom pimpade handväskor. Riktigt fräcka faktiskt, de blir billiga, de dyraste 50:-

Handlade ikväll och det blev en himla massa mat. Älskar Coop, de har mycket bra grejer.

130918-pimpad

50:- för två! dessutom one of a kind.

 

Potatissallad vinägrett, kidneybönor, rödbetsbiffar (halvfabrikat), gula soltorkade tomater, gul paprika, körsbärstomater avokado, morotsstrimlor och ringlad basilikaolja på rostat morotsbröd med bara lite salt.

130918-mat

Mätt och nöjd nu.

Mums!

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

2 Inlägg för En påse från Alingsås

  1. Camilla skriver:

    Helt plötsligt har jag INGA handväskor alls som duger… Faktiskt inte en endaste väska av någon sort… Jag BEHÖÖÖÖÖVER nya 😉

  2. Charlotte skriver:

    Jag, som aldrig nånsin använt handväska, kände plötsligt ett enormt, uppdämt behov av en. Eller flera… 😀
    .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *