Real Men Love Guinea Pigs

Alla de andra gillar dem inte. Därmed torde det vara ganska enkelt att ta reda på vilka som är de ”riktiga” männen…

131024

Mannen härhemma ligger inte jättebra till…för mycket kan man säga men att han skulle älska marsvin, näää – det kan man inte anklaga honom för. Men kanske är 2014 året som det händer? Man vet aldrig – så länge det finns liv finns det hopp!

131024-2

Tur att jag älskar marsvin så det räcker för flera människor 🙂

Denna fina kalender kom i ett anonymt kuvert idag…men jag har mina misstankar.  Tack du snälla!

Kalendern kommer från Cavy Haven en omplacering för marsvin i USA.

Omplaceringen är öppen lördag 10-13

Marzaren har vi på söndag 11-15 och ni glömmer väl inte att boka för spegelfotografering?

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

6 Inlägg för Real Men Love Guinea Pigs

 1. Camilla skriver:

  Vassego 🙂 Exklusivt direktimporterad. Jag fick använda de finaste orden jag lärt mig på engelsklektionerna för att övertala dem att de kunde skicka utanför Amerkat.

  A swedish guinea pig shelter called Eragons, you know… 😉

 2. Mikaela skriver:

  Haha!! strålande

 3. Jessica Olsson skriver:

  Då har min gubbe börjat närma sig till att kallas för en riktig man hihihii =P

 4. Elin skriver:

  Min sambo ÄLSKAR marsvin! =) Så kul att vi har ett delat intresse för marsvin. Vi har en framtidsvision att kunna rädda marsvin precis som du gör. Du är fantastisk! Jag både gråter och skrattar när jag läser din blogg. Du är en sån stor inspiration.

  • ireneljunggren skriver:

   Det var riktigt skoj att höra. När man är den som ”sänder” blogg vet man ju aldrig riktigt om det blir bra. De som är nära säger ju men de är ju just nära. Dig känner jag inte och då blir det faktiskt extra skoj. Förlåt nu alla mina kära vänner! <3 till er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *