Flugan

Har flera indikationer på det blir en lördag med flera fina adoptioner. Visserligen kommer några in också men eftersom vecka 44 och höstlovet snart är tillända blir det ändå lite färre limpor.

En av de som en gång bodde hos mig, hennes namn var Flugan då…för att hennes vita crest (virveln på huvudet) såg ut som en fluga, for vidare till de eviga ängarna för några dagar sedan. Sina sista år levde hon i en familj med mindre flock vilket passade henne bättre. Hon levde till sin sista dag högt älskad och i sin nya familj och respekterad i sin flock. Flugan fick i sitt nya liv ett nytt namn, där var hon Berta-Bubblan.

131031

Bilden är ett par månader gammal, Berta ute i trädgården, i sitt esse. Det var hennes sista sommar och det är inte illa för en liten ynklig tjej som kom utan namn, utan ålder från Dalarna och en vårdslös uppfödning 2007. Då lät hon illa när hon andades och det återkom ibland men jag tror hon har haft ett helt ok liv i alla fall.

Vila i frid, fina Flugan och bästa Berta-Bubblan.

 

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Flugan

  1. Lena Rössel skriver:

    Berta-Bubblan <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *