Marzar med detsamma

Lovisa, Camilla och ja’ vägde ärtplättar, johannesbröd, prismärkte, drack kaffe och diskade ikväll. Trevligt med sällskap 🙂

131127-2

Tom-Tom och Jerry gastar för varje prassel och resten hänger på 😀 Jag blir bara mer och mer kär i grabbarna och Tom-Toms kletiga mage kan vara bättre ibland men bra är den inte. Inte väger han särskilt mycket och inga uppslag från Exo. Korrekt fodring under lång tid är instruktionerna.

 

Kommer hem ikväll och ska ge mina egna lite kärlek. De fick broccoli tidigare och nu var det dags för godisgrönsak. För ett par dagar sedan fick de en fleecefilt och den grejar de massor med. Ligger på och under. Nu är det en snurrehöna som försöker att komma ur den, jag tänker på den kaxiga myran.

Tom-Tom & Jerry

Det grejar runt och till slut tycker jag synd om filtens innevånare så jag hjälper till. Vem är det  – om inte Bente. Hon känns verkligen lite blond, fantastiskt rolig, kuttrig, underbar. Hon dras med sina urinvägsbesvär men jag skrattar åt henne nästan varenda dag. Hon är full i upptåg, Bentegull.

 

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *