Hilding is the man

I söndags flyttade Claire och idag Allison. De flyttade hem till Hilding och hans flock med Maria Therese, Ester och Beyonce. Varför? Hildings matte erbjöd sig frivilligt 🙂

Söt så man bara dööör

Söt så man bara dööör

Jag har för många i min flock vintertid men inte en enda vill jag  omplacera. Hemma hos Hilding vill de ha lite mer liv och rörelse i flocken och välkomnade gärna en tonårsobstinat Claire och runda tanten Allison fram till sommaren. Hur blev Allison så rund? men jag tycker hon är fin…Hildings matte skrattade åt henne?! Herregud va stor hon är, osv. Det var det värsta 😀

Allison är nya kelgrisen.

Allison är nya kelgrisen.

Som tur är så är det bara på lån. I maj, juni kommer de hem igen, om allt går bra, de håller sig friska och det fungerar i flocken.

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserade. Skapa ett bokmärke

Ett inlägg för Hilding is the man

  1. sara skriver:

    Hej jag har haft mina marsvin hemma en vecka nu. De äter och dricker bra men är väldigt rädda när man går förbi buren eller sitter för nära. Att ta upp dem är omöjligt. Hur gör jag flr att få dem tamma?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *