Få förunnat

  
Måste bara säga att jag är så glad att jag varje dag hoppar upp ur sängen taggad till en ny arbetsdag. Hur många har egentligen förmånen att få jobba med det man älskar? Att få leva ut sin dröm? Ha supporten som gör det yttersta för att man ska komma så långt som det bara är möjligt. 

Det är inte bara min egen träning jag tycker är roligt. Jag älskar att undervisa och se mina elever utvecklas. 

Bästa kombinationen är när jag får vara med och rida mina elevers hästar. Ett par av dem jag rider ofta gillar jag lika mycket som mina egna. På bilden ovan sitter jag på Lina Dolks Jullan. Det syns ganska tydligt att vi är ett ganska bra team va? Och Lina du är ju inte ens med på bilden hihi. 

Dreamteam..

Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *