Med katterna i åtanke för allt jag gör i trädgården

Kanel sitter på den nymurade rabattkanten

Jag skojar inte ens. Varje projekt jag har i trädgården är med hänsyn till katterna, om inte att välja växter de kan tugga på så är det att skapa platser som de vill sova på, ha utkik från, komma ifrån resten av flocken på osv..

Jag lärde mig tidigt att katter ÄLSKAR stenplattor, så det försöker jag få in lite överallt just nu känns det som. T o m i ena rabatten har jag gått med rabattkanten in genom rabatten för att de ska kunna sitta i skuggan mellan plantorna på varsin sida (bild nedanför)

Katterna ska ju trivas lika bra som jag i trädgården och jag vill ju att de ska kunna vara med mig därute, gärna varje sekund jag själv är där 😀

Rabattkanterna av gamla brädor är perfekta catwalks

Skorstenen på bilderna ovanför skapades helt för Kanels skull. Här kan hon komma ifrån när Muffin jagar henne (tyvärr sker det fortfarande ibland) och samtidigt känna att hon har koll och möjlighet till en undanmanöver åt vilket håll hon vill.

En stubbe som jag placerade i skuggan intill granhäcken som löper utmed tomtgränsen

Lek med kunskapen du får om din katt och ge katten det den vill ha 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *